Over ons

ITSPOT

Ons verhaal Missie Team Voordelen

We zijn er vast van overtuigd dat op afstand werken en freelancen in de toekomst een fundamentele rol zal spelen als een leidende kracht van digitalisering. Wij koppelen de beste developers met interessante opdrachtgevers.

Wij zijn uw

flexibele schil met de beste
developers.

Offerte

Gratis

Advies

Start nu!

Ons verhaal

We zijn ITSPOT niet zomaar begonnen. Benieuwd hoe is ontstaan?

Lees verder

Voordelen

Werken met ITSPOT heeft zo zijn voordelen, al zeggen we het zelf. Benieuwd waarom we denken dat u met ons moet samenwerken?

Lees verder

Missie

Wij geloven dat freelancing en op afstand werken de toekomst is.

Lees verder

Diensten

Wat zijn de diensten die wij leveren aan onze opdrachtgevers?

Lees verder

Flexibele schil

Onze missie
en verhaal

ITSPOT is opgericht door Demian Tacq.  Uit zijn ervaringen in de IT-branche kwam naar voren dat het vinden van goed (flexibel) tech talent nog steeds één van de grootste pijnpunten voor bedrijven is. Voor developers uit kosteneffectieve landen geldt dat ze vaak niet de juiste weg weten om een interessante Nederlandse opdrachtgever aan de haak te slaan.  

Bereid om een ​​belangrijke verandering aan te brengen in de verouderde technische wervingsprocessen, begon Demian een community op te bouwen met freelance developers.

Remote developers & teams

Vanaf 80 uur in te huren

Nederlandse accountmanager

20+

Jaar
ervaring

Wat maakt ons uniek?

We zijn er vast van overtuigd dat freelancen in de toekomst een fundamentele rol zal spelen als een leidende kracht van digitalisering.

Daarom is het onze missie om de beste technische freelancers bij elkaar te brengen, bij te dragen aan hun professionele ontwikkeling door middel van kennisuitwisseling en uitdagende projecten, hun professionele leven te verbeteren en hen te ondersteunen in alle stadia van zelfstandig ondernemerschap.

Remote developer

Naast een compleet remote development team, kunnen wij ook voorzien in extra mankracht vanaf één remote software developer (vanaf 80 uur).

Gratis testperiode

Snelle matching

Nederlandse accountmanager

Remote team

ITSPOT bouwt remote development teams voor uiteenlopende outstaffing services. Schaal op met een deskundig remote development team wanneer het jou uitkomt. Jij bent in charge.

Nederlandse accountmanager

Gratis testperiode

Duidelijke contracten

Projectmanagement

Voor een extra soepel proces kunnen wij bij ITSPOT een compleet remote team inclusief projectmanager bouwen. Is er een klik, dan bundelen we de krachten.

Flexibel opzegbaar

Makkelijk schaalbaar

Nederlands en Engelstalig

Ons kantoor in Breda

Wij begeleidden onze freelancers vanuit ons kantoor in Breda, maar sinds Corona werkt iedereen vanuit thuis! 

ITSPOT

Het team

Wie kom je tegen als je bij ons een afspraak maakt? Connectz werkt met vakspecialisten. Samen komen we tot de beste oplossing. Maak kennis met ons team.

Connect with us

Demian Tacq

Nederland / Vlaanderen

Oleg

Oekraine consultant

Manik

India consultant

Nicole

Filipijnen

Klaar om te starten?